Predici adunate, create si rostite de mine de-a lungul a 8 ani de pastorație

Nu mă socot un mare predicator, totuși prin mila și harul lui Dumnezeu și înzestrat cu putere de sus, am încercat să mă las călăuzit de Duhul Sfânt și să prezint Cuvântul Sfânt înaintea oamenilor și să văd în mine și în ei o schimbare pozitivă din punct de vedere spiritual. 

Am avut obiceiul ca în fiecare comunitate, în primul an de pastorație, să prezint în majoritatea lor, doar predici spirituale. Apoi în următorii ani să mă concentrez și pe alte tipuri de predici. Îmi place foarte mult istoria biblică și profeția. Totuși sunt om foarte sentimental ceea ce m-a făcut ca, până în prezent să am o majoritate din "speach-uri" cu tentă spirituală. Cartea mea biblică preferată este și rămâne Proverbele lui Solomon. 

Rugăciunea mea, înainte de orice predică a fost și va rămâne: "Doamne te rog ajută-mă să nu mă mândresc când prezint Cuvântul Tău. Vorbește Tu Doamne prin gura mea..." 

O mare parte din timpul meu am dedicat-o cercetării în domeniul sănătații spirituale. Socot că dacă noi am încerca în fiecare zi să nu mai gândim înspre rău, să scoatem din mintea și din inima noastră orice gânduri negative, viața noastră s-ar schimba enorm. 

Judah - The Son of Jacob (Elena Ciot)

The Wounded Sheep and The Healthy Wolves - Elder Liviu Ciot

"One's Healing Brings Another's Death" - Liviu Ciot

In time

Dacă ar fi să cumperi iertarea cu timp, în loc de bani, cât timp ai oferi pentru ea? O ora, o zi, un an sau toată viața?

Nu vrei să ai viața veșnică?

Putem să trăim 1000 de ani şi să zicem că suntem fericiţi dar dacă la sfârşitul celor 1000 de ani să ni se zică că suntem pierduţi. La ce ne-au folosit cei 1000 de ani?

Oglinda sufletului

Fii lui Dumnezeu sunt oglinzi ale Tatălui lor din cer.

Cârtirea din Pustie

La aceasta predică am luat câteva gânduri de la bunul meu prieten si coleg
Dănuț Obăgeanu