lecțiune


UPDATE 12/20/2020

Am o veste "trista" si una buna. Aplicatia "lectiune" cu parere de rau nu va mai primi actualizarea cu lectiunea pentru download sau visionare. Momentan se vor actualiza doar devotionalele si stirile. Motivul este ca serverul pe care tineam lectiunea s-a inchis. 

Vestea buna insa, este ca acum lucrez la o noua aplicatie, care sper ca va fi mult mai buna decat cea actuala. Astept sugestii din partea dvs, in ceea ce priveste designul si continutul noii aplicatii!

P.S. Nu pot spune acum, cat timp va dura pana cand noua aplicatie va fi disponibila pentru download in Apple Store si Google Play. Rugati-va sa nu dureze foarte mult. 


 

UPDATE

Apple Store a publicat aplicatia "Lectiune." Acum puteti sa dati o cautare cu acest cuvant si sa o instalati in iPhone-urile si iPad-urile dumneavoastra! Astept sa imi scrieti punctele pozitive/negative ale aplicatiei, dar si sugestiile care le aveti cu privire la ea!

Mult succes in studiu!

 

Instalare fără appstore

Apple mi-a șters aplicația din Appstore, și acum unii din dvs, se întreabă dacă este și altă cale de a instala aplicația. Vreau să vă spun că DA, este și altă cale. Din fericire eu am aplicația în calculator și aceasta o puteți descărca de aici de pe site-ul meu, și prin iTunes din calculatorul dvs, o puteți instala foarte ușor. 

Trebuie să urmați acești pași:

1. Trebuie să aveți instalat în calculatorul dvs, iTunes. Îl puteți descarca de aici

2. Descărcați aplicația "lectiune"

              2.1. Pentru iPhone/iPod de aici - apoi apăsați butonul "download"

              2.2. Pentru iPad de aici - apoi apăsați butonul "download"

3. Porniți iTunes din calculatorul dvs, și cu drag & drop trageți fișierul descărcat (ipa.) în libraria iTunes, la categoria "aplicatii" (apps în engleză) 

Trebuie să arate așa:

4. Conectati iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul dvs, la calculator si alegeti "aplicatii"

5. Apasati butonul "install" 

Trebuie să arate așa:

6. Apasati butonul "apply now" sau "sync"

7. Done

Lectiunea pentru Android